Informatie begrijpelijk
en aantrekkelijk maken

Atlas Infographics is de ontwerpstudio van Jeroen Gommers


Mijn doel is het begrijpelijk maken van complexe informatie op een aantrekkelijke manier. Interactieve infographics, in combinatie met illustratie en animatie, zijn de meest complete tool om dit te bereiken. Ze brengen de inhoud tot leven en maken gebruikers betrokken bij je verhaal.


Interactieve infographics bieden verschillende mogelijkheden om overzicht, structuur en gelaagdheid in je verhaal aan te brengen, dit vermindert complexiteit en maakt informatie inzichtelijk en behapbaar.

Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos om de inhoud tot leven te laten komen en geeft het de gebruiker de controle over hoe hij die informatie tot zich neemt. Dit zorgt ervoor dat mensen betrokken raken bij je verhaal.

Inzicht en betrokkenheid zijn precies de twee ingrediënten die nodig zijn om mensen te activeren. Zodat ze efficiënter kunnen werken, de kwaliteit van leven kunnen verbeteren of de wereld een stukje beter kunnen maken.

Ik ontwerp voor informatie van alle soorten en maten


Van processen tot producten en van data tot verhalen, informatie kan vele vormen aannemen. Dat geldt ook voor de manier waarop je het beste deze informatie kunt communiceren. Een infographic is daarom vaak maatwerk, afgestemd op de inhoud, de gebruiker en de context. Maar altijd met het doel informatie begrijpelijk te maken.

Voor iedereen die efficiënt wil communiceren


Onderzoekers

aan het front van de wetenschap, die hun nieuwe bevindingen aan leken moeten uitleggen. Ingewikkelde concepten willen overbrengen. Of de noodzaak van hun onderzoek treffend willen weergeven.

Organisaties of zelfstandigen

die hun toegevoegde waarde willen overbrengen aan klanten. De werking van hun product willen uitleggen. Of hun bedrijfsstructuren en -processen helder willen maken.

Teams

die efficiënter willen werken door inzicht te krijgen in elkaars werkzaamheden en processen, zodat deze beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

Overheden

die transparant willen zijn voor burgers. Hun werkzaamheden en het effect daarvan willen overbrengen. Of burgers willen voorbereiden op ingrijpende veranderingen in beleid en wetgeving.

Samen met bedreven mensen


Graag werk ik samen met anderen om mijn diensten te versterken. Ik kan daarom rekenen op een netwerk van experts op het gebied van copywriting, illustratie, animatie, development en storytelling.
Ik ben altijd op zoek om dit netwerk uit te breiden met mensen die een meerwaarde bieden voor Atlas Infographics en sta open voor nieuwe samenwerkingen, suggesties en ideeën. Voel je je aangesproken? Dan hoor ik graag van je!

Partners:

Buro Barabas - Jagthund

Laten we samenwerken!